مرکز فرهنگی و هنری  بجستان

این مرکز از سال 1390 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 7 تا 18 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /  کارگاه  کاردستی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه حال خوش زندگی

خدمات فراگیر :

 

روز و ساعات فعالیت 

 شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی14

پرسنل :

 ۱ نفر مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری پاره وقت سی ساعته- 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 40000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 بجستان، بلوار دکتر شریعتی ، شریعتی 12 ، داخل پارک شهید فرهمند

تلفن :

 

 05156527448

مسئول مرکز :

 

 خانم سمانه عبدالهیان


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


  • // - 23:39
  • تعداد بازدید: 729
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قطار مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به حرکت در آمد

مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی ۵ و ۶ دی ماه ۱۴۰۳ در مرکز فرهنگی، هنری شماره ۷ مشهد در حال برگزاری‌ست.

محمود خرقانی کارشناس فرهنگی و رابط جشنواره قصه‌گویی در توضیح این خبر گفت: در این مرحله از رقابت‌ها ۷۶ قصه انتخاب شده از میان بیش از ۴۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره به رقابت خواهند پرداخت و در روز اول جشنواره ۴۷ قصه گو اجرا خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: در جشنواره بیست و ششم برای اولین بار شاهد ده بخش کلاسیک، آیینی- سنتی، مدرن و نوآورانه، علمی، دینی، منظوم، مینیمال ۱۰۰ ثانیه، زبان اشاره، غزه و بخش پیشرفت و قهرمانان هستیم.

نکته قابل توجه این جشنواره رده‌های سنی مختلف قصه‌گویان و حضور شرکت کننده ۷ ساله در کنار مادربزرگ ۸۰ ساله است.

خرقانی افزود: همچنین شاهد گرایش نوجوانان به هنر نقالی و قصه گویی مدرن و نوآورانه هستیم که نویدبخش ساختار شکنی و پیدایش افق‌های نوتر در آینده قصه گویی و تاثیرگذاری بر قصه گویی مدرن خواهیم بود. خوشبختانه در بخش منظوم هم که از بخشهای جدید جشنواره قصه گویی ست که با توجه به  شعرخیز بودن دیار خراسان شاهد اجراهای مناسب و انتخابهای درخوری بودیم.

شایان ذکر است پخش آنلاین روز اول جشنواره قصه‌گویی از طریق سامانه شاد با استقبال نزدیک به ۱۰۰۰ مخاطب همراه شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت